De internetgroep levert service aan webmasters van de groepensites

 

Zoals bij de algemene beschrijving van de internetgroep is gezegd hebben wij drie taken.

De serviceverlening is taak 1:
Het ondersteunen van webmasters van lokale groepen op inhoudelijk en technisch vlak. Daartoe biedt de groep de webmasters  "model-sites" in de huisstijl van Amnesty Nederland aan (1 in Wordpress en 1 in Joomla), geeft ze desgevraagd adviezen en organiseert ze jaarlijks een webmasterdag voor (aankomende) webmasters.

Op de servicepagina's vindt u:

  • Banners, logo's etc die gebruikt kunnen worden op de groepensites.
  • Stappenplan, handleidingen die gebruikt kunnen worden bij het maken en onderhouden van een groepensite.
  • Informatie over onze Joomla en Wordpress "model-sites". Daarvan kunnen webmasters een kopie aanvragen met URL waarin de plaatsnaam van de betreffende groep voorkomt
  • Een banner die verwijst naar een actuele landelijke actie. Deze banner wordt door de groep gewisseld en wordt automatisch op de groepensite aangepast.
  • Een FAQ lijst met vragen en antwoorden over webhosting, HTML en Joomla.

Via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u ons bereiken voor hulp en ondersteuning.

Via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt u in contact met collega webmasters die gebruik maken van Joomla.
Dit emailadres is bedoeld voor onderlinge hulp en ondersteuning.

Via het emailadres wordpressDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt u in contact met collega webmasters die gebruik maken van Wordpress.
Dit emailadres is bedoeld voor onderlinge hulp en ondersteuning.

Via het emailadres htmlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komt u in contact met collega webmasters die gebruik maken van html
Dit emailadres is bedoeld voor onderlinge hulp en ondersteuning.

 


Wanneer u wilt deelnemen aan zo'n service kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U krijgt dan een copie van de mails die aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gestuurd worden de keus is aan u.
U kunt op die manier profiteren van de vragen en antwoorden. Indien u zelf het antwoord op een vraag weet, wordt het zeer op prijs gesteld wanneer u uw kennis deelt.

Voor vragen die de hosting bij Amnesty betreffen kunt via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. rechtstreeks contact opnemen met het webhosting team.
Vragen die gesteld worden en die mogelijk voor meer webmasters interessant zijn kunnen worden toegevoegd aan de FAQ lijst.