De internetgroep levert service aan webmasters van de groepensites

Bij de algemene beschrijving van de Internetgroep vind je de drie taken van de Internetgroep: ondersteunen, bewaken en meedenken. Op deze pagina wat meer over de ondersteuning, de serviceverlening aan de lokale webmasters.

Contact WerkInUitvoering geel
De Internetgroep ondersteunt de webmasters van lokale groepen op inhoudelijk en technisch vlak. Daartoe biedt de groep de webmasters "model-sites" in de huisstijl van Amnesty Nederland aan (in Wordpress en in Joomla), geeft ze desgevraagd adviezen en organiseert ze regelmatig een webmasterdag of online Webinars voor (aankomende) webmasters.

Service

Op de servicepagina’s of elders vind je:

Webhosting

Informatie over gratis webhosting bij Amnesty
Modelsites Informatie over onze Joomla en Wordpress modelsites Daarvan kunnen webmasters een kopie aanvragen met URL waarin de plaatsnaam van de betreffende groep voorkomt.
Downloads Diverse documenten, handledingen, logo's, privacybeleid, richtlijnen, informatie van webmasterdagen voor websites.
Richtlijnen voor een website van een lokale Amnestygroep.
Banners Een banner die verwijst naar een actuele landelijke actie. Deze banner wordt door de groep gewisseld en wordt automatisch op de groepensite aangepast.
Amnesty links Een overzicht van veel gebruikte weblinks op Amnesty sites.
FAQ lijst Een FAQ lijst met vragen en antwoorden over webhosting, Joomla, WordPress en HTML.
Groepenoverzicht Een Groepenoverzicht van alle groepen met een Joomla of WordPress site.

 

 Contact Mensen2

Hulp en ondersteuning

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemeen voor de Internetgroep voor hulp en ondersteuing.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor contact, hulp en ondersteuning met collage webmasters die gebruik maken van Joomla.  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor contact, hulp en ondersteuning met collage webmasters die gebruik maken van WordPress.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor contact, hulp en ondersteuning met collage webmasters die gebruik maken van HTML. Dit zijn meestal sites die gebruik maken van eigen webhosting.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor vragen die de hosting bij Amnesty betreffen of andere technische vragen, rechtstreeks aan het webhosting team.


Als je gebruik maakt van de webhosting bij Amnesty word je als webmaster toegevoegd aan één van de email lijsten. Hiermee kunnen we je ook informeren over veranderingen in één van de omgevingen. Maar ook als je een site ergens anders host, kunnen we je toevoegen aan één van de mailinglijsten, stuur dan een verzoek via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je kunt op die manier profiteren van de vragen en antwoorden. Indien je zelf het antwoord op een vraag weet, wordt het zeer op prijs gesteld wanneer je je kennis deelt. Vragen die gesteld worden en die mogelijk voor meer webmasters interessant zijn kunnen worden toegevoegd aan de FAQ lijst.