Websites van lokale Amnesty groepen kunnen gratis bij Amnesty Nederland worden gehost.
Uw website krijgt dan de url https:/(plaatsnaam of groepsnaam).amnesty.nl , dus bijvoorbeeld voor Enschede https://enschede.amnesty.nl of voor Studentengroep Nijmegen  https//studentgroup-nijmegen.amnesty.nl.

De voordelen zijn:
* Hosting is gratis.
* Als u een nieuwe website laat aanmaken, komt er naar keuze een Wordpress of een Joomla model-site in de huisstijl van Amnesty International voor u klaar te staan.

Als de lokale groep al een website heeft en niet van provider wilt wisselen, dan raden we de groep in ieder geval aan om een alias te laten maken, zodat uw website nog beter gevonden kan worden.
Een voorbeeld: voor de groep Nijmegen is het alias  https://nijmegen.amnesty.nl aangemaakt voor https://www.amnestynijmegen.nl


Voor meer informatie over hosting of het laten aanmaken van een alias kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het ICT-team van Amnesty Nederland.