Amnesty Internetgroep
Service voor groepensites

Welkom op de website van de Landelijke Internetgroep van Amnesty Nederland

Deze site heeft als doel om (aankomende) webmasters van lokale Amnesty groepen te informeren over het werk van de internetgroep.

De Internetgroep heeft de volgende taken:

  • Het ondersteunen van webmasters van lokale groepen
  • Het bewaken van het imago van Amnesty op de websites
  • Het meedenken en mee-uitvoeren van Amnesty’s beleid over internet en websites

Amnesty internetgroep

De Internetgroep biedt standaard hosting voor Joomla en WordPress sites. Joomla en WordPress zijn twee gangbare en makkelijk te gebruiken beheerprogramma’s voor websites, zogenaamde Content Management Systemen (CMS). We begeleiden je bij de opzet en inrichting van een site, waarna je zelf het beheer kunt overnemen.

Op deze site vind je verdere ondersteuning voor het beheer. Bij Internetgroep vind je informatie over de activiteiten van de Internetgroep en haar geschiedenis. Daar vind je ook de Webmasterdag waar je kunt lezen over de trainingsdag voor webmasters die we regelmatig organiseren. Voorheen jaarlijks en nu was de planning tweejaarlijks. Door de coranacrisis is deze vervallen en proberen we af en toe een online Webinar te geven. Bij Service vind je diverse pagina's over wat de internetgroep je te bieden heeft en bij Webhosting de voordelen van de (gratis) hosting bij Amnesty Nederland.

Modelsites Joomla en WordPress

We bieden standaard een aantal voorbeelden en templates van Joomla en WordPress die je zo kunt gebruiken. Deze kun je dan eenvoudig uitbreiden naar je eigen inzicht en wensen. Meer informatie vind je op de pagina Modelsites

Contact

Voor informatie, vragen of commentaar kun je ons bereiken via:  info@Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wij horen graag van je!

Contactpersoon:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster:         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.